13 Nisan 2017 Perşembe

Tarihe not - ateş-

Hiçbir aşıdan etkilenmeyen yavru, 12. ay aşıları yüzünden perişan. İlk geceyi gayet rahat atlattı ama dünden beri ateşini düşüremiyoruz...

İlk kez ateşi çıktı, ne yapacağımı şaşırdım. Teoride herşey mükemmel tabii de, annem olmasa uykusundan kaldırıp ılık banyoya sokabilir miydim gecenin bir yarısı... ya da o inlemelerinde ağlamadan durabilir, sakince başında bekleyebilir miydim bilmiyorum.

İçim eziliyor kızarmış ve yarı kapanmış gözleriyle bakınca. Hep sıcak poğaçam diyordum ya, şimdi tam öyle oldu. Kucağımda asla durmayan yavru şimdi halsiz ve bana yapışmış durumda... Uykuya sürükleyerek götürdüğüm canavar yastığı asılıp nen nen diye ağlıyor o kadar halsiz...

Allahım ne kadar zormuş... Bütün yavrulara sağlık ver...

4 yorum:

  1. ben ateşlenen bebeden 'zombi salgınının içinde kalmışçasına' korkuyordum. hey gidi ya. buz kesiyordum bebe ateşlendiğinde. yazın bana o günlerimi hatırlattı. ve işin ilginci bizim de aynı dönemlerde ateş yapmıştı aşı...ilk kez olmuştu..

    şimdi ateş diyince 'hığğ okey' diyip hallediveriyorum :D

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle korkuyorum! Bu korku da beni daha bi müddet götürür... Çünkü tam 3 gün gece gündüz sürdü. Üstüne ailecek acillik olduk, meğer hain grip hepimize uğramış! Umarım ben de bi gün elimin tersiyle ya da yanagimin kenariyla ateş ölçen ve gel seni ıslatıverelim diyen analar makamına ulaşırım:))

    YanıtlaSil
  3. eheheh : )))

    o makam birkaç sabahlamalı gece kadar uzakta derim ben :D

    benim listeye taşıyorum seni (kahveyle iyi gidenler listesi).. takip et butonunu da gadget'lardan yapabilirsin. yanlış hatırlamıyorsam..

    YanıtlaSil
  4. Hiiiiiiiii! Güneş! acayip mutlu oldum, gururlandım falan bi değişik oldum <3 sürünüp duran bi yazimi tamamlamaya çalışıyordum telefondan, şimdi gördüm. Çok sevindirdin beni, operim! Bi de buton bulup ekliyorum şimdi;)

    YanıtlaSil

Öcü!

İnsanların neden birbirine “öcü” gibi baktığını anlamakta zorlanıyorum. Ben de sıradan bir insan olarak bazı şeylere şaşırmaya, tanıma...